torstai 18. maaliskuuta 2010

Pitsiä & hihnaa


Minua vaivaa laiskuus.. siis totaalinen laiskuus. En tahdo saada mitään aikaan. Tunnit kuluu, päivät kuluu ehkä jopa kuukaudetkin ja huomaan että ei ole tehty sitä mitä piti.
Lähenevä muutto ja pienen asunnon täpötäydet nurkat ovat mielestäni se suurin syy. En tee nyt vaan siirrän kaiken uuteen taloon ja siellä sitten. Niin ajattelen..

Noh, miksi sitten pieni ääni sisälläni sanoo, että tuo ja tuo ja tuo, etkä sitäkään saanut tehtyä vaikka kuinka vannoit itsellesi tekeväsi.

Olen minä kuitenkin jotain tehnyt, muutaman kukkaron ja hieman pääsiäistäkin. On siis jotain esiteltävääkin lähipäiviksi.

Täytynee ihan ääneen kirjoittaa, että haaveissani on huovuttaa pieni viirinauha kevään väreissä tulevaan poikain huoneeseen. Ja nyt kun olen sen ääneen teille sanonut, minun täytyy se tehdä ja piakkoin vielä:) Ja tämä oli lupaus ja käsky samalla itselleni.

Tässä siis pitsiä jälleen mutta taas hieman eri muodossa. Tämä yksilö syntyi ihan pieneen virheen kautta. Minulta tilattiin kukkaro mutta osan toiveesta unohdin pois, joten syntyi sitten tämä.
Pitsi ei ole kiinni kuin kukkaron yläreunoissa ja näin ollen pitsin voi kääntää pois kukkaroa koristamasta pieneksi kantohihnaksi. Tämä oli pieni idea, joka lennosta pääsi toteutukseen ja on ihan kehittämisen arvoinen, vai mitä?

7 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Tosi kiva idea! Pitsi on kyllä kaunista villankin koristuksena. Aivan tästä inspiroituu huovutuspuuhiinkin taas.

Tosi kivoja töitä Sinulla blogissasi! Jään seuraamaan :)

Villainen kirjoitti...

Kiitos, minäkin teidän blogia innoissani jään seuraileen.

PaaPii kirjoitti...

Hauska uusi idea :)

Minna kirjoitti...

Jälleen hieno kukkaro!

Minna kirjoitti...

Hauska idea! Hauska yhteensattuma: minun loputtomalla 'näitä haluan huovuttaa ja aionkin sen joskus tehdä' -listalla on myös viirinauha! Idea tuli vajaa vuosi sitten kun mietin, miten juhlistaisin kesän alun kahvikekkereitä. Suunnittelin kaiken valmiiksi ja nauhankin ostin, mutta huovuttamatta se on edelleenkin. Kuten niin moni muukin idea harmillisesti.

Lissu kirjoitti...

Tosi hieno idea. Ehottomasti lissää variaatioita. Tässä on sitä jotaki. Tulee mieleeni se minun kaipaamani laukku/pussukka yhistelmä, kun pyysit toiveita kauppaa varten.

Pitää vähän hautoa tarkempia ykstyiskohtia, jos laittas tilluukseen :)

Villainen kirjoitti...

Anis ja Katariina: Kiiros paljon kommenteistanne.

Minna: Siitä vaan rohkeasti huovuttamaan, lopputulos on varmasti kaunis. Innolla odottaisin näkeväni lopputulosta. Minulla täytynee tälläviikolla ruvea huovutteleen sitä:)

Lissu: Mietihän vaa, odottelen jo:)

Blogiarkisto