maanantai 17. toukokuuta 2010

Kukkaro & hieman asiaa

Tämän kukkaron kaivoin arkistosta julkaisemattomana. Aikani odotin mutta nyt on piste asiaan tullut, enää en odota. Nimittäin tämän kukkaron tilaajan viestiä. Paljon oli toiveita jne mutta kun maksun aika tulee niin hups ja huhuu..ei tilaaja enää otakkaan yhteyttä ja katoaa kuin maan alle. Kyllä olisi jo pelkästään kohteliasta ilmoittaa jos tuote ei jostain syystä vastaakkaan haluamaansa tai on maksuongelmia tms. Noh, eihän tämä kuitenkaan ollut ensikerta. Ehkä se vain on tätä meidän käsityöläisten arkea mutta kyllä se vain hieman saa suutahtamaan.

Täydellä sydämellä ja suurella innolla tehty kukkaro syntyi sitten jollekkin toiselle omistajalle. Pitsi on kukkarossa ommeltu käsin.

Huomenna ei kuitenkaan narista vaan saatte nähdä jotain valaisevaa:)

6 kommenttia:

hennan kirjoitti...

Voi ei, tosi kurjaa! Inhottavaa kun ensin ollaan haluamassa kaikenlaista ja sitten mikään ei sais maksaa mitään.

Kaunis kukkaro kuitenkin!:D

Villainen kirjoitti...

Niimpä..sanoppa muuta. käsityötä ja sen tekemistä ei täällä meillä suomessa arvosteta tarpeeksi.. toivottavasti joskus vielä arvostetaan:) kiitos kommentistasi.

Anonyymi kirjoitti...

En nyt oikeastaan kommentoi juuri Sinun tapaustasi, mutta tästä tuli mieleen vierailuni Turun käsityöläismuseossa, kun siellä oli sellainen viikonloppu, jolloin oli käsityöläisiä töissä, suurin osa ikivanhoja "mestareita".

Yksi vänha täti-ihminen onnistui kiihdyttämään itsensä melkoiseen paatokseen esitellessään omaa työtään. Hän oli ollut vierailulla jossain koulussa, jossa koulutettiin ilmeisesti juuri artesaanityyppisiä käsityöläisiä. Täti haukkui erityisesti koulun opettajat ihan vastuuttomiksi mutta myös oppilaat epärealistisiksi: niillä käsityötavoilla ja hinnoilla kukaan opiskelijoista ei hänen mukaansa ikinä tule elämään käsityöllä. Ihmiset eivät yksinkertaisesti pysty ostamaan niin työläitä (=kalliita) tuotteita. Ja entisenä yksityisyrittäjänä hän ei liioin hyväksynyt mitään veromarkoin annettuja tukiakaan moisille "huithapeleille", jotka eivät ymmärrä markkinoista mitään. Ja oli sitä paitsi suht raivoissaan siitäkin, että valtio/kunta ylimalkaan ylläpitää moista koulutusta.

Me kuuntelimme nöyrästi :-) En viitsinyt edes vikistä, että on hyvä, kun sentään joitakin koulutetaan opettajiksi esim. kansalaisopistoihin.

Purnauskis kirjoitti...

Ihana kukkaroinen! Paljonkos maksaa? Tahdon sen :)

Villainen kirjoitti...

kiitos. 13+ postikulut olis hintaa. laitahan sähköpostia tulemaan:)

noora kirjoitti...

Voi että tollaiset ottaa pattiin! Ja nimenomaan se, että olet vielä enemmän uhrannut aikaasi siihen, että olet tehnyt työn hänen halujensa mukaan. Se on aivan eri asia, kuin luoda omasta päästä mitä haluaa. Ja tuo hinta! Ei nyt voi olla todellakaan kiinni hinnasta! Todella edullinen ja kaunis kukkaro! Jos hänelle on sattunut vaikka jotain?

Blogiarkisto