torstai 17. kesäkuuta 2010

Kukkasia kimpussa

Viiden kukan kukkakimppu, joista kaksi nuppua. Väreinä punaisen, keltaisen sekä oranssin erisävyt. Lisänä tietenkin vihreä. Materiaaleina suomenlampaanvilla ja erilaiset kuidut ja silkit.

Tällainen tilattiin vaimolle ja lapsen äidille syntymäpäivä lahjaksi.

Toivottavasti saaja piti kukista.

Tässä on tullut pidettyä taukoa blogista ja huovuttamisesta, ihan huomaamattakin. Pihan laitto ja talon maalaus ovat saaneet etusijan. On toki jotain mitä olen huovutellut mutta odottavat kuitenkin työhuoneessa viimeistelyä ja suurta innostusta. Saa nähdä kuinka pian palaan taas:)

4 kommenttia:

kukittaja kirjoitti...

Kukahan nuo kukat on saanut, kun ei ole täällä käynyt kommentoimassa. Näyttäisi olevan tekijän allekirjoitus kuitenki olleen mukana. Luulisi kyllä miellyttäneen!

Viivi kirjoitti...

Onpa valloittava kimppu! Tuommonen ois kiva kaulaankin niinko kukista koostuvana lyhyenä huivina :)

sari kirjoitti...

hei!

olen täällä vieraillut aina silloin tällöin, mutta haluaisin kysyä suoraan, mistä päin suomea olet tai missä asut/työskentelet nyt?

itselläni on kovat selvittelyt käsityöyrittäjänä pärjäämisen suhteen menossa ja tupsahdin jälleen käymään täällä...tulevaisuus on ihan auki ja pähkäilen sitä blogissani ja sen ulkopuolella, mutta jostain syystä minun on kysyttävä tätä sinulta...

yst.terv.sari:)

ps. voit laittaa myös sähköpostia jos tahdot, osoitteen saat blogini kautta:)

Villainen kirjoitti...

Kukittaja: Kukkien saaja on pitänyt kukista erittäin paljon ja on myös yrittänyt kommentoida mutta ei jostain syystä ole onnistunut. Tässä tapauksessa ei ole pelkoa tuotteen "omimisesta".

Viivi:Niin ois, itsekkin olen moista miettinyt:)

Sari: vastasin sinulle sähköpostiin:)

Blogiarkisto