keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Huopikkaat, huopikkaat..

Äiti tahtoi tehdä huopikkaat yksivuotiaan jalkaan, mutta poika se ei tahtonut alkaa yhteistyöhön äidin kanssa...

Tuloksena kuitenkin suoranokkaisten sijaan kippuranokkaset huopatossut.

Mallista tuli hauskat pellemäiset varsineen kaikkineen. Siihen kuitenkin löytyy oiva selitys. Olen tässä harjoitellut huovutettua kuminauhakujaa ja vielä en ole onnistunut samaan suoraa kujaa. Varresta tuli siis aaltomainen ja hyvällä tuurilla malli oli sama molemmissa tossukoissa. Tarkoitus oli saada suoranokkaiset mutta kutistamis ja muokkaus-vaiheessa en saanutkaan kaveria lapsestani. Jotta turhalta kiusalta säästyttiin muovattiin kippurat suoran pinnan sijaan.

Yksivuotiaalla ei vielä tahdo kengät pysyä jalassa, joten laitoin oivan kiristyssysteemin, joka toimii hyvin myös näissäkin. Tossujen pohjassa on liukueste tai jarrusukka ainetta. Antaa nätin lisän mutta on myös tarpeellinen kävelyä opetellessa.

5 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Voi miten söpöset!

Jenni kirjoitti...

Nämä oli luonnossa niin syötävän suloset, että tilaisin heti, jos ei olis jo liian monet laatikossa uutta tulokasta odottelemassa!

Villainen kirjoitti...

Kiitos:)

Viivi kirjoitti...

Oikein tontun jalkineet :) Mulla tuli heti semmonen että näihin vois halutessaan leikata oikeasta, konjakinvärisestä nahasta semmosen harkkoreunaisen koristeen varteen.. esimerkiksi valkoisissa se ois tosi ihana. Varmaan nutukkaita ajattelin :)

Villainen kirjoitti...

nii oiski, miksei. tai kutoa pitemmän varren, ihan mitä vain..:)

Blogiarkisto