perjantai 7. tammikuuta 2011

Abcd..


Abcd-kaulakoru, miltäs näyttää?
Materiaalit huopaa ja hopeaa.
Kirjaimet leikattu jämähuopapalasta ja kovetettu takaa hiukan että kestää elämän menoa. Kirjaimet on myös tarkoitettu osuvaksi hiukan sivulle kaulassa mutta tokihan koru aina pyörii eikä pysy paikallansa. Sitten kokeilin vielä oman merkin lisäystä hiukan eri tavalla, niin kuin kuvasta näkyy. Oikeasti haluaisin sen olevan myös hopeaa tai ainakin tuplasti pienempi. Tietääköhän kukaan mistä tai miten sellaisen hopeisen merkin saisi? Pieni haaveenpoikanenhan aina täytyy olla ilmassa..

4 kommenttia:

elina kirjoitti...

Ompas täällä taas kehitelty vaikka minkälaista - ihan erilaista kuin missään olen nähnyt. Eiköhän niitä hopeisia merkkejä saisi teetettyä jossain - korusepällä tai jostain oppilaitoksesta kysyis opiskelijatyönä ?

Villainen kirjoitti...

Niin voisihan sitä ehkä kysellä hieman kouluilta. Aina pitää kehittää jotain pientä ja joskus aika nopeasti toteutettavaa mutta aina kuitenkin huopaa:)

Viivi kirjoitti...

Aika hauska, kun oon ite joskus maalannu semmosen kuvan missä abc yhdistyy toisiinsa. Tuli se heti mieleen. Tosi siisti idea, jotenkin niin huoliteltu taas.

Viivi kirjoitti...

Mun piti ihan miettiä tuota merkkiasiaa. Miten ois, jos kehittelisit itsellesi lisäksi pienen kuvalogon, joka sopii vaikka pyöreään muotoon ja sitten hopealevystä otetaan(sahataan/leikataan?) se pyöreä pikku logo´kolikko´ ja kiinnitetään yhdellä lenkillä kiinni vaikka lähelle lukkoa? :)

Blogiarkisto