maanantai 10. tammikuuta 2011

Heponen

Voih, piti tämä sittenkin esitellä.. sitten onkin kaikki vuoden 2010 valmistuneet esitelty. Säästelin aikani tämän heposen esittelyä, koska en millään lailla ole ollut tyytyväinen tähän, kun kaikki siis ihan kaikki meni tässä vikaan. Ajatukset olivat niin paljon mutkikkaammat kun heponen halusi olla.

Mutta nyt kuitenkin sen teille laitoin. Kun kerran jo huovutusvaiheet meni vikaan päätin sitten "viimeistellä" heposta hieman kirjailulla, joka todellakin lähti hieman käsistä. Noh, heponen saa nyt kuitenkin olla näin ja minun täytyy tyytyä siihen.

Tänä vuonna olen jo huovutellut jotain mutta suurin osa on vielä kesken, kun kyseessä on ainakin yksi vähän suurempi juttu tai no isotöisempi, jota jatkan aina kun pystyn. Ja pienempiäkin olen tehnyt mutta niiden julkaisu saa vielä odottaa kuun loppuun, ehkä.

Yritän kyllä tässä välissä ehtiä tekemään, jotain jonka voin esitellä ennen kuun loppua. Huomasin tässä, että en sittenkään ole esitellyt kaikkea 2010 valmistunutta mutta niiden täytyy jäädä kuun loppuun myös, harmikseni niin.

Paljon suunnitelmia ja ideoita, piirroksia, intoa mutta aikaa liian vähän. Mistähän sitä saisi muutaman tunnin lisää vuorokauteen?

Arvontaakin olen tässä hieman miettinyt, täytyy vain keksiä ajankohta ja pieni tarkoitus sille.. siitä varmasti vähän myöhemmin lisää:)


3 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Siitä tuli söpö, vaikka ei alunperäisen suunnitelman mukainen (toisaalta eihän me katselijat sitä alkuperäistä tiedetäkään, voidaan vaan ihastella lopputulosta!) Jos löydät jostain ne muutamat tunnit lisää vuorokauteen, vinkkaa mullekin, mistä löysit!

Villainen kirjoitti...

Kiitos:)minä vinkkaan varmasti:)

Purnauskis kirjoitti...

Ai niin, blogistani löytyy sinulle pieni tunnustus, jonka saat sieltä halutessasi mukaasi!

Blogiarkisto