keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Proto 1 mekko henkseleillä

Olin niin onnessani kun sain tämän tehtyä, saumaton mekko henkseleillä. Oikea väri on jotain noiden kuvien välillä, persikkaa hieman tummempi.

Mutta...

Tuli sitten kokeilun aika. Harmittaa.. Liian pitkä, noh ei se mitään. Vähän liian kapea, päälle kuitenkin meni. Läppäosa liian korkealla, voi ei.

Mitäs minä nyt. Niin paljon työtä ja kaunis idea bambineen ja kukkineen kaikkineen, turhaa?

Annanko olla mekon koristeena, teenkö siitä tytölle laukun tm. vai yritänkö raakasti saada muutoksilla aikaan siitä vielä mekon?

Kertokaapas te:)

Uusi mekko on kuitenkin tulossa, hieman eritavalla toteutettuna ja eri värisenä. Se on kuitenkin vielä suunnittelu asteella. Mutta tulee kuitenkin:)

6 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Hmm.. Mietin että mitäköhän ite tekisin vastaavassa tilanteessa.. Onko mekon fiksaaminen turhan vaikeaa, tuleeko lopputuloksesta yhtä siisti ja saako sopivaksi helposti? Ehkä itse antasin olla koristeena tai sitten väsäisin siitä jotakin uutta.

Purnauskis kirjoitti...

Se on kyllä todella kaunis, mutta voi miten harmillista, jos se ei oikein mahdu ja istu. Kannattaisin ehkä edellistä eli koristeeksi tai sitten jotain uutta. Kunhan se esille pääsisi, niin kaunis kun on!

Villainen kirjoitti...

niin koristeena se pysyy ainakin jonkin aikaa. Osittain siitä saa siistin ja saman näköisen mutta jos lisää tilavuutta haluan täytyisi keksiä jonkin muu ratkaisu asiaan.mielessä on kyllä montakin vaihtoehtoa siihen mutta..mutta. pilaanko kauniin koristeen ja saanko yhtä kaunista mekkoa tilalle kuitenkaan?:) sitä saakin miettiä, uskaltaako ryhtyä tekemään leikkauksia ym. Kiitos, mukavista kommenteista:)

Jenni kirjoitti...

Nätti laukku tuosta kyllä ainaki tulis!

Lissu kirjoitti...

Mulle singahti hetimmiten ajatus että: helmasta yläreunaa kohti leikkaaleikkaa tilaa kiiloille. Eri mittaisia kiilan paikkoja, jos takana ei ole kuvaa tms. koristetta aukon voi leikata aivan yläreunaan saakka.

Sitten joko valmiiksi huovutettua kuvioon sopivaa huopaa alle, ja kolmion muotoon venytety/prässätyt reunat ommelommel kiinni kiiloihin.

Tai: jos vielä onnistuu, riippuen kuin tiivistä huovututus on, hieman repien tekee edellä mainitut kiilojen paikat. Ja sitten vähän pohjustettua/huovutettua villaa, ja huovuttaen kiilat kiinni..

Tsadaa, hieman kellohameen tapainen liivimekko. -Ei takuulla niin helppoa kuin kuulostaa. Mutta minä sinuna saattasin sortua testaan.

Lopputulos vois näyttää vimpan päälle suunnitelluilta yksityiskohdilta, niinku usein huovuttaessa, ja värjätessä käy..

Kiiloihin vaikka koristeiden värejä...

Mekkoloisen kannalla siis! :D <3

Lissu kirjoitti...

..jatkoa...

Niin, liian korkia läppä kiilojen V-aukkojen mukkaan v-aukoksi..
Reunaksi mahollisesti jotaki koristetta, jos leikkuujälki tuntuu liian karskilta..

Blogiarkisto