perjantai 8. huhtikuuta 2011

Siivekkäät


Siivekkäitä vaunuun ja vauvan turvakaukaloon.


Värit kirkkaita ja toistensa vastakohtia vauvan kiinnostuksen herättämiseksi. Kovasti näitä onkin jo katseltu.. nimittäin ovat olleet valmiina jo kauan.


Taas on jotenkin se aika jolloin ei kerkeä tekemään mitään, kevät ja innostus mutta todellisuus on vaan sitä että aikaa lasten kanssa on rajallisesti ja nyt ei juuri yhtään mutta eiköhän se tästä taas vilkastu tuo huovuttaminenkin. Viikon päästä menen ainakin kurssille, että josko sitten olisi jotain esiteltävää, erilaista:)


Asiasta takaisin siivekkäisiin.. Niiden sisällä on sellofaani antamassa kivaa rapinaääntä kun pienillä kätösillä hieman rutistelee. Kuvioit on tehty villalangoilla ja tarkoitus oli se että se näyttäisi siltä kuin se olisi ollut jokin ompelukuva tms. aika piirrosmainen ja ehkä leikatunkin näköinen joka on sitten vain tikattu.


Karhua ja siiliä yritin mutta täytyy sanoa että jokaisen oma mielikuvitus saa nähdä niissä mitä haluaa, sehän on siinä parasta että sen ei tarvi olla ihan just vaan jää mielikuvituksellekkin varaa:)


Aurinkoista viikonloppua!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihania! Varsinkin tuo karhu!

Heather Woollove kirjoitti...

So cute!! I especially love the wings.

Villainen kirjoitti...

Kiitos jenni:)
Heather: Thank you:)

Blogiarkisto