maanantai 28. marraskuuta 2011

Lehti-ihanuus ja tämän joulun arki-iloa


Siis apuva, mikä lehti-ihanuus. Olisipa tämä kielellä suomi mutta onnekseni minua inspiroi kuitenkin enemmän kuvat ja värit. Luulenpa, että kartutan kaupan kassaa tällä aina, kun se vain ottaa ilmestyäkseen.
Ei tule kuitenkaan, joka kauppaan. Minäkin netistä jouduin etsimään oman kuntani lähimmän myyjän. (Onnekseni se oli kuin olikin työpaikkani:)
Tässä oli mukana tuollainen ihana kirjonta-malli sivu, johon tuo pieni lahjanen oli tarkoitettu. Kolme nappia, kangasta ja kirjontalangat. Nyt eikun kirjonta-kuumetta odottamaan ja Mollie makes joulunumeroa:) Tänä jouluna arkea ilahduttaa Jyski:N ihanuudet. Katsokaa, miten sulosia, vaikka kimaltavaa punaista ne onkin. Kaksi paketissa maksoi reilut 6e. Ja sitten tuo lumihietale peura, vaikka onkin pieni mutta sitäkin suloisempi. Kumpa hiutaleet leijailis aina.. Sillä oli hintaa reilut 3e. Ei paha siitä ilosta, mitä ne tuovat meille.
Ensilumikin on sadellut maahan ja lisää sataa. Tulee kyllä lapsuus mieleen, yhtä innoissani olen nyt. Täytyykin lähteä raksaroskia siivoamaan alta pois ja nauttia kauniista ilmasta.  

Ei kommentteja:

Blogiarkisto