keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Keittiön Joulu..

Samat huopatossut karkkiyllätyksineen. joka vuosi ikkunalla tms. sellaisessa paikassa josta sen saa nätisti roikkumaan. Tänä vuonna tossut tulivat liian alhaalle, vai mitkä pienet tonttuset ne aina käy tyhjentämässä? Salaa, ihan hiljaa, pienen pieni rapina vain kuuluu silloin tällöin ja kas herkut on jo kauniissa pienessa nassussa, suu ympäriltä suklaassa. :)

Toisella puolella seinää löytyy, kuusi helminauhalla ja kuusen alla ihanat ledikynttilät, valaisevatki nätisti ja toimivat sähköllä. Ei ehkä niin tunnelmallisen kuin oikeat mutta lähes varmin ja turvallisin tapa saada kynttilän tuntua lapsiperheessä. Ihanat.
Lasivadissa, joka vuosi kasvava lasipallo ja erikoispallot kokoelma. (keräilyä?ehkä:)

Jotain ihan uutta sentään sain keksittyä tänäkin vuonna, vaikka huovutus on jäänytkin niin vähälle, joksikin aikaa.  Katsokaa, Niin ihanaiset lasikoristeet stocmannilta. Ikean verhovaijeri viritettiin ikkunan yli ja siihen nipsuilla roikkumaan. Vaijeriin voi sitten joulun jälkeen ripustaa kaikkea kivaa ja kun tarvii ikkunaa aukaista tai pestä, tämä vaijeri on tosi helppo ruuvata irti.
Sellaisia pieniä mutta iloisia asioita löytyy mm. keittiöstä:)

3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää. Nuo kynttilät ovat hyvä keksintö, vaikkei meillä enää pieniä olekaan. Ne toimivat hyvin myös eläinhuushollissa:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanan näköistä! ihailee uusi lukijasi.

Villainen kirjoitti...

kiitos kommenteistanne ja Riitta Sinikka tervetuloa lukijaksi:)

Blogiarkisto