tiistai 25. maaliskuuta 2014

WC:n Virkatut

 
 
 
Wc:n puolella ei varmasti vielä koskaan olla postauksissani päästy mutta nyt päästään.
 
Jokin aika sitten virkkailen vessaan maton ja korin. Rakastan niin tuota koria, raitoineen ja keltaisinen pohjineen. Jotenkin niin hyvä yksityiskohta keltainen pohja, näkyy kun katsotaan ja pysyy kuitenkin piilossa eli aika ajaton. Tavaraa sisäänsä imee aikalailla. Harjat, pinnit kaikki ne "rumat", joita ei halua katsella.
 
 
 
 

 
Tämä matto olikin sitten sellainen harjoitustyö. Tyytyväinen en ihan sata prosenttisesti siihen ole. Itse kun katson silmiini paistaa niin nolot virheet, että. Ajan kanssa siihen kyllä totuin mutta sitten tuli toinen ongelma. Valkoinen väri, meillä vessassa? Ei, toimi ei.  Ei ainakaan lattialla. Vessa toimii lapsilla veden haku paikkana ja pari pojistakin on vielä siinä iässä, että se pissa ei aina osukaan aivan sinne pyttyyn. Niinpä päädyin laittamaan sen pesuhuoneeseen. Siellä ainakin on yleensä puhtoiset jalat kaikilla. Eli jälleen metsästelen uutta inspiraatiota vessan matoksi.
 
Toinenkin juttu on nyt ajankohtainen jälleen.. Vessapaperin pidin.
Ikean versiosta muutaman vuoden jälkeen irtosi hitsaukset ja pidin jäi käteen.
Olen tässä ajatellut, että jos sopivaa ei osu kohdalle pian, teen sen puusta. Lisään ehkä vähän blingblingiä. Hmm. saapas nähdä miten minun käy.
 
Maanantainvirkkuu ohjeet jäi pois sairastelun jälkiväsymyksen vuoksi mutta korjataan tilannetta toivottavasti ensi viikolla.
Arvontaan on myös tasaiseen tahtiin tullut osallistujia mutta vielä kerkeää osallistua eli Tästä pääset sinne:)
 
Mukaan vaan.
 
Aurinkoista viikkoa kaikille.
 



Ei kommentteja:

Blogiarkisto