tiistai 9. joulukuuta 2014

- Luukku 9 -

- Luukku 9 -
 
On hauska idea  kuppikakku vuokien käyttöön
ja
 näin saat myös nätit saman kokoiset annokset kaikille.
 
 
Hyytelökakkua pursotetaan pursotinpussilla vuokaan.
Annetaan hyytyä.
Koristellaan.

 
Näissä olen käyttänyt valkosuklaista tuorejuusto hyytelökakkua ja hyytymisen jälkeen laitoin päälle kinuski kerroksen.
Lisämakuina ja koristeena piparimurua ja puolukkaa. 
Tämähän on aika täydellinen makuyhdistelmä jo itsessään
mutta
tässähän on loputon mahdollisuus vuokien käyttöön ja koristeluun.
Kakku säilyi hyvin eikä vuoka edes kärsinyt kosteudesta.
 
Maukasta tiistaita teillekin :)
 
 

Ei kommentteja:

Blogiarkisto