tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukuu 13.


Mehevät ja pehmeät Daim-palat


Pohja

4,5dl sokeria
3,75dl vehnäjauhoja
1,5tl vaniljasokeria
3tl leivinjauhetta
5rkl makeaa kaakaojauhetta
225g margariinia
2dl vettä
3 munaa

Tee pohja. Lämmitä uuni 175*.
Sekoita kuivat aineet.
Sulata rasva, lisää vesi ja kiehauta.
Anna vesi-rasvaseoksen jäähtyä hetki.
Lisää kuivien aineiden joukkoon.
Sekoita ja lisää lopuksi munat.
Paista 20min.

Välikerros kinuski

125g voita
1dl sokeria
0,5dl siirappia
2dl kuohukermaa

Keitä kaikkia aineita 15-20min koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee.
Levitä kastike jäähtyneen pohjan päälle.

Päällinen

200g maitosuklaata
4rkl rypsiöljyä
100g daim-rakeita (pussi)

Sulata suklaa vesihauteessa.
Lisää öljy.
Sekoita niin että öljy ja suklaa yhdistyy.
Levitä jäähtyneen kinuskin päälle.
Koristele daim-rakeilla.
Laita jähmettymään jääkaappiin.
Leikkaa paloiksi ja herkuttele.

Pehmeys ja mehevyys sekä suklaisuus on taattu.


Alkuperäinen ohje löytyy netistäkin, tosin en nyt muista mistä olen tämän napannut.



Ei kommentteja:

Blogiarkisto