tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pitsiä, pitsiä ja pitsiä...

Tässä nyt nämä, joista jo eilen lupailin. Siis pienemmät pussukkakukkarot.
8cm kukkaronkehys on molemmissa, mutta onnistuin samaan pussukoista kuitenkin jotenkin ahtaampia kuin mitä yleensä teen. Käyvät siis korteille tai kolikoille tai esim pinneille ja rinksuille.
Ylemmässä pussukassa on kaunista asustepitsiä ja alemmassa pussukassa on kaunista kirpputorilta löydettyä pitsiä.
Olen aina kirpputorilla käydessä hyvin tarkkana, josko jotain kaunista löytyisi ja joskus hyvällä tuurilla löytyykin. On niitä jo jonkin verran kertynyt mutta käyttötarkoitus on aina jokaisella omansa paksuuden ja ulkomuodon vuoksi.
Melkein muuten olen jo itselle asettamani haasteen tehnyt. Kaksi muutakin tämän viikon aikana huovutettua ovat viimeistelyä vailla. Niistä lisää joko loppuviikosta tai ensiviikolla heti maanantaina. Saatan muuten tehdä vielä kolmannenkin.. :)

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani -osasin tänne tulla!
Siis aivan mielettömän ihania!!!
Minua on aina villassa häirinnyt se krouvius ja raskas materiaali tuntu ihanasta pehmeydestä huolimatta. Mutta nämä ovat aivan omaa sarjaansa! Olet mielettömän taitava, sinulla on silmää ---Rakastan näitä!!

Teetkö myyntiinkin? Minulla heti huokasutti ajatus pikkulaukusta tuollaisella kukkarokehyksellä, valkoisella villalla ja pitseillä, laskoksilla... huoks. *ihailee hartaana*

Villainen kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi.
Melkein kaikki nämä on ostettavissa, kysyt vaan. Ja mielelläni yritän tehdä toiveenkin mukaan jos haluaa. Kukkaronkehyksiä löytyy monenkokoista ja yksi laukkukehys on tulossa ihan kokeiluun. Ihan "oikeaa" myyntiä haluaisin kovasti tehdä ja kaikki ideat siihen liittyen otetaankin ilolla vastaan. :) Ota yhteyttä jos haluat omasi:)

Blogiarkisto