tiistai 5. huhtikuuta 2016

Suklaa tryffelikakku ja viime blogivuosi kirjaksi


Helppo, niin mehevä tryffelikakku, niin suklainen.
Nam.


Ohje tähän kakkuun

2munaa
1keltuainen
4rkl sokeria
1rkl sulaa voita
1 prk kondensoitua maitoa
2,5dl kermaa
2,5dl kaakaojauhetta

Sekoita kaikki massaksi ja kaada vuokaan.

Paista vesihauteessa 175* 1h

Jäähdytä ainakin 3h viileässä.

Koristele esim mariannerouheella tai nomparelleilla.



Katsokaa kuin mehevän näköistä. 
Ja maku paranee vain. Parikin päivää viileässä tekee ihmeitä, jos tuntuu liian tummalle maulle.

Suklaan ystävälle lähes parasta kahviherkkua.

...



Astiat ovat siirtyneet aurinkokaappiin 
ja tilalla on kukkia ja muuta pientä tarpeellista.
Säilytän maustehyllyn päällä Blogikirjojani.
Joita on siis nyt yksi lisää.


Kirja toimii niin reseptikirjana kuin myös vuoden parhaiden palojen muisto-kirjana
ja uusien ideoiden innoittajana.


Tässä pari esimerkkiä sivuista.


Pitääkin lähiaikoina aloitella vuosi 2016.
Ifolorin kuvakirja ohjelmalla.
Tähän saa aikaa uppoamaan ja siksi on helpompaa tehdä pikku hiljaa.

Ai niin.. tein tryffelikakusta toisenkin version.
Mutta siitä sitten ohjetta, kuvaa myöhemmin.

Palataan taas:)






Ei kommentteja:

Blogiarkisto